Skip to content
Menu

Over mij

Welkom bij mijn praktijk voor kinesitherapie met specialisaties in bekkenbodemreëducatie, perinatale kinesitherapie, psychomotoriek bij kinderen en bobath therapie. Je kan bij mij ook terecht voor algemene kinesitherapie.

Wie ben ik

Hallo, mijn naam is Ellen Maas en ben in 2003 afgestudeerd als licentiaat in de kinesitherapie. Jarenlang heb ik in een groepspraktijk gewerkt, alsook in een centrum voor kinderen met een meervoudige beperking en later als gonbegeleider/ondersteuner in het onderwijs.

Als trotse mama van 2 kinderen heb ik tijdens mijn zwangerschap ondervonden om vooral te genieten van deze bijzondere en unieke ervaring, maar ook dat het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen. Voldoende voorbereid te zijn op de bevalling, de postnatale periode en de invloed op je bekkenbodemspieren draagt bij tot een goed herstel en het versterken van je lichaam.

Door dit alles is mijn ervaring en kennis gegroeid in algemene kinesitherapie, heb ik me verdiept in psychomotoriek bij kinderen en bekkenbodemreëducatie.

In 2013 richtte ik mijn eigen praktijk op en ben sinds 2023 enkel hier werkzaam. Ik blijf mij constant bijscholen zodat ik u met de recentste kennis en technieken verder kan helpen.

Goed luisteren en de tijd nemen om te bieden wat je lichaam of dat van je kind nodig heeft, vind ik belangrijk.

Van harte welkom!

Ellen

profielfoto bijgewerkt